Innkjøpsrådgiver og innkjøpskonsulent

Behøver din bedrift en innkjøpsrådgiver? Det kan vi i Cost Partner Norge AS bistå deg med. Vi har dyktige innkjøpskonsulenter som jobber for at din bedrift skal spare mest mulig.

Ta kontakt

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, eller les videre dersom du vil vite hvordan din bedrift enkelt kan oppnå besparelser på opptil 30% eller mer.

Hvorfor bruke en innkjøpsrådgiver?

En innkjøpsrådgiver bistår din bedrift med å analysere kostnader, samt fremforhandle bedre innkjøpsavtaler.

Ved å bruke en innkjøpskonsulent fra Cost Partner, kan vi hjelpe deg med å se på hvilke områder du kan hente størst kostnadsbesparelse. For mange bedrifter vil dette være ved å forhandle frem gunstigere innkjøpsavtaler.

Når du bruker Cost Partner som din innkjøpsrådgiver, vil vi sørge for at du oppnår kostnadsbesparelser der vi ser det er mulig. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din virksomhet.

Diverse kostnadskategorier

Den gjennomsnittlige besparelsen ligger på ca 30% blant våre kunder det siste året. Dette er helt kostnads- og risikofritt fordi vi kun beregner honorar når besparelse oppnås. Ved å velge oss som din innkjøpsrådgiver, kan vi hjelpe deg med din bedrifts kostnadsbesparelser.

Vi utfører blant annet analyser innen kostnadskategorier som:

  • Facility services: Renhold, kantinedrift, drikkeautomater, renovasjon, sikkerhet, energi, serviceavtaler
  • Forbruksmateriell: Kontorrekvisita, datarekvisita, driftsrekvisita, trykksaker, emballasje, arbeidstøy- og vern, industrirekvisita
  • Tele og IT: Telefon, kontormaskiner
  • Transport: Bil, tog, sjøfrakt, flyfrakt
  • Annet: Billeasing, banktjenester

Les mer: Kostnadsanalyser

Om Cost Partner Norge AS

Cost Partner AS er din partner i kostnadsbesparelse og fremforhandling av innkjøpsavtaler. Vi er et konsulentselskap som jobber med besparelser på alle indirekte og administrative kostnader.

Ved å gjennomføre omfattende analyser og ved hjelp av vår unike database med blant annet informasjon om priser, produkter og leverandører, gir vi våre kunder besparelser de ikke selv kan oppnå.

Ved å bruke oss vil du også kunne oppleve tilleggseffekter som reduksjon av antall leverandører og fakturamengde, forbedrede innkjøpsrutiner, økt kjøpslojalitet til valgte leverandører, optimalisering av produkter kvalitet og service, samt overføring av kompetanse.

Lang kundeliste

Vi har over tid opparbeidet oss en lang kundeliste med fornøyde kunder som har oppnådd høy kostnadsbesparelse ved hjelp av innkjøpskonsulenter fra Cost Partner.

Vi er stolte av å ha samarbeidet med store norske selskap som Nokas, Mester Grønn, DNB, Power, Home & Cottage, XXL, Nikita Hair, Astrup Fearnley og Vitusapotek. Også Kid Interiør fikk ned sine facility service kostnader 40% ved å samarbeide med oss.

Ta kontakt med oss

Vi tar ikke honorar dersom vi ikke oppnår besparelse. Vi kaller dette for no cure, no pay, som vil si at vi kun tar ut honorar av det kunden har spart etter et år med Cost Parter som partner. Kunden skal komme til oss og være trygg på at vi finner frem til økonomiske løsninger og besparelser.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Vi forklarer deg gjerne mer om hva vi driver med dersom du skulle ha spørsmål. Plukk opp telefonen og start sparingen i dag!

Ta kontakt